Ultieme coatings

Wat is een N-XTC glascoating?

N-XTC Quartz Coat 4D is specifiek ontwikkeld om uw auto te beschermen tegen dagelijkse gebruikssporen en slijtage waar aan uw lak onderhevig is. De N-XTC Quartz Coat 4D heeft een hardheid van 8H (Schaal van Mohs) en levert ca 1 micron (meetbare maat lakwerk) aan dikte. In het dagelijks leven merkt u dat uw vervuilde auto gemakkelijker te reinigen is, dit houdt in dat insecten, watervlekken en teer minder aan uw lakwerk hechten. Hierdoor is het eenvoudiger om dit snel te kunnen reinigen. Omdat de coating flexibel en schoon is van zichzelf, kan oxidatie minder hechten aan het oppervlak, waardoor er een permanente diepe glans en reflectie blijft!

Video afspelen

N-XTC Sync. Quartz Coat 4D

De extra hardheid van N-XTC Sync. Quartz Coat 4D maakt de lak harder en taaier en beschermt hiermee tegen kleine krasjes. Deze eigenschappen maken N-XTC Quartz Coat 4D een uitstekende keuze om u dagelijkse auto te beschermen tegen alle weer en –omgeving’s invloeden voor een periode van 24 maanden (of 60000 KM).

N-XTC Coat Finish 3D

N-XTC Synt. Coat Finish 3D is een sealant welke hecht aan de N-XTC Quartz 4D met 2 belangrijke eigenschappen. Het versterkt het hydrofobe effect van de coating én de 3D finish zorgt ervoor dat uw lak zacht aanvoelt. Naast deze 2 belangrijke eigenschappen levert deze coating een verbeterde UV bescherming en hydrofobe eigenschappen.

N-XTC Quartz tRim Coat

De N-XTC Quartz Coat Trim beschermd uw sierlijsten, rubbers en kunststof onderdelen. De trim Coat is ook ideaal voor applicatie op gerenoveerde koplampen en voorkomt oxidatie en verlies van helderheid. Het hersteld en beschermd al de kunstoffen aan uw auto en heeft een lange standtijd.

N-Xtc quartz window coat

De N-XTC Quartz Window Coat beschermt uw ruiten van lichte krassen en maakt uw ramen 100% waterafstotend. Geen druppels meer op uw voorruit tijdens het rijden waardoor uw zicht beter is tijdens een regenbui. Ook is uw auto sneller droog nadat het stopt met regenen vanwege de minimale hoeveelheid water die overblijft op uw ruiten. 

Een coating aanbrengen?

N-XTC Wheelcoating

Er zijn onderdelen van een auto die meer te voorduren krijgen dan anderen. De onderdelen die het meest te voorduren krijgen zijn de velgen van de auto. Om deze reden is het van belang om naast de lak, ook de velgen te beschermen met een keramische coating van N-XTC. 

N-XTC One coat

De N-XTC One Coating is een coating welke op zichzelf kan worden aangebracht op de lak van uw auto. Wij gebruiken de N-XTC One Coat echter voornamelijk als toplaag over de N-XTC 4D Coating. De N-XTC One Coat biedt hierdoor een langere bescherming dan de One Coat op zichzelf én een langere bescherming dan combi van de 4D Coat met de 3D Coat. 

Meer weten over glascoating?

Wilt u meer weten over glascoatingen en hoe deze u kunnen helpen? Dan raden we u aan dit blog te lezen. Als u vragen heeft, u uw auto wilt laten glascoaten of u de kosten van het glascoaten van uw auto wilt weten kunt u ook contact opnemen via 06 41 78 70 72 of via de contact pagina.

Wij staan voor u klaar!

Contactgegevens:

Autocare Detailing

Het detailing bedrijf waar perfectie de standaard is. Vanwege onze capaciteit realiseren wij met ons team de beste resultaten in een relatief kort tijdsbestek. Wij doen ook aan haal- en brengservice en staan open voor al uw vragen.