Detailing

Vakkundige Detailing voor Interieur en Exterieur

Dagelijks behandelen wij diverse auto’s welke allemaal een speciale aanpak vergen. Bij Autocare Detailing geven wij de gepaste behandeling aan uw auto wat ohet mogelijk maakt om het ultieme resultaat te behalen. Lees op deze pagina meer over ons detailing proces of neem contact op via onderstaande button.

Onze kwaliteiten

Bekijk ons detailing proces:

1. Pre-Wash

Pre-Wash

Voordat een auto met de hand kan worden aangeraakt wordt de auto met een krachtige snow-foam ingespoten welke het heftige vuil van de lak losweekt en van de auto af laat druipen. Na enkele minuten wordt de foam van de auto gespoten met de hogedruk reiniger.

2. Handwas

Handwas

Zodra het meeste vuil van uw auto is verwijderd reinigen wij de lak van de auto grondig met een handwas. Tijdens de handwas maken wij gebruik van de two-bucket method om mogelijke krasjes te voorkomen. De microvezel washandschoen pakt het vuil op en deze wordt na elk paneel grondig afgespoelt.

3. Afspuiten

Afspuiten

Na de handwas wordt de auto grondig afgespoten met de hogedrukreiniger om deze klaar te maken voor de volgende stap.

4. Drogen

Drogen

Nadat de auto volledig is gewassen wordt deze afgedroogd met microvezel doeken. Deze doeken nemen bewezen het beste water op wat de kans op opgedroogde watervlekjes elimineert

5. Velgen reinigen

Velgen reinigen

Voordat de velgen worden gereinigd worden deze van de auto genomen. De velgen worden afgespoten, ingespoten met velgenreiniger en vervolgens worden deze met de hand volledig aangepakt. De velgenreiniger reageert met remstof en ijzerdeeltjes welke zich op de velgen bevinden wat zorgt voor een ultiem resultaat.

6. Interieurbehandeling

Interieurbehandeling

De interieurbehandeling begint met het leeghalen en uitzuigen van het voertuig. Vervolgens wordt de juiste behandeling per materiaal gegeven om de auto weer in nieuwstaat te doen verkeren. Vervolgens behandelen wij eventuele lederen bekleding met een middel welke het leer voedt en een matte finish geeft.

7. Polijsten

Polijsten

Nadat de lak volledig steriel is wordt de lak gecorrigieerd door middel van een plijstbehandeling. Alle oneffenheden worden uit de lak verwijderd en een ultieme glans wordt gerealiseerd.

8. Beschermen

Beschermen

Een bescherming van de lak wordt optioneel aangebracht door het aanbrengen van een N-XTC Glascoating of XPEL Paint Protection Film.