Ons verhaal

Onze drijfveer

Autocare Detailing is geboren vanuit passie. Deze passie is ook voor jaren de drijfveer van Arnoud geweest wanneer hij elke dag zelf aan de auto’s aan het werken was. Zodra het bedrijf meer body begon te krijgen is deze drijfveer gebleven, maar aangevuld met de ambitie om alle autoliefhebbers in Nederland een plek te bieden waar zij er zeker van zijn dat hun auto in de best mogelijke staat weer naar buiten rijdt. Op deze manier geef je autoliefhebbers de ultieme ervaring , en daar staat het team van Autocare Detailing elke ochtend voor op. 

Hoe realiseren wij dit?

Elke dag werken wij met auto’s en hun eigenaren. Door waarde te hechten aan de feedback van de klanten hebben wij onze diensten door de jaren heen aan kunnen passen en kunnen optimaliseren tot het punt waar elke eigenaar met een tevreden gevoel onze werkplaats verlaat. Welke diensten wij aanbieden om onze klanten omver te blazen staan op onze dienstenpagina. Wij horen het graag als wij u een unieke ervaring mogen geven, neem hiervoor gerust contact met ons op!

Maak kennis met ons team

Sinds 2017 is Autocare Detailing flink gaan groeien. Wat begon met de passie van Arnoud Wilbrink is uitgegroeid tot een gerenomeerd en gerespecteerd detailingbedrijf in Nederland. Dat Arnoud de kwaliteit heeft kunnen blijven waarborgen heeft te maken met het team dat hem is komen versterken de afgelopen jaren. Zie hieronder alle mensen die elke dag klaar staan om uw auto cosmetisch weer in top staat te brengen.

Arnoud Wilbrink

Eigenaar

Bas engelhart

Detailer

Rutger wilbrink

Detailer

RoBbin jansen van der sligte

Detailer

Rick de vries

Detailer

Danny barten

Detailer

Jeffrey Klump

Detailer

Joshua fransen

Detailer

Wouter Nijsink

Detailer