Bas Engelhart

Ik ben Bas Engelhart, 27 jaar en werkzaam bij Autocare in Deventer. Mijn bestaande passie voor auto’s groeide door tijdens mijn werk als allround medewerker bij BMW, en sindsdien is deze passie alleen maar groter geworden. Een rit van 20 minuten naar mijn werk is voor mij geen moeite, zeker niet als ik kijk naar het plezier op mijn werk. Hier bij Autocare kan ik genieten van een breed scala aan auto’s om mee te werken, wat me vaak weer zin geeft om aan de volgende opdracht te beginnen. 

De werksfeer hier bij Autocare draagt voor mij bij aan het werkplezier. We zijn een jong en dynamisch team, en ik kan het goed vinden met mijn collega’s. We hebben vaak gesprekken over zowel werkgerelateerde als persoonlijke onderwerpen, wat zorgt voor een goede band en begrip onderling.

Mijn favoriete automerk is BMW. Uiteraard omdat ik het mooie auto’s vindt, maar ook omdat deze tegelijkertijd nog toegankelijk zijn voor wie er hard voor werkt. Met name de 3 serie is voor mij de perfecte combi tussen gebruiksvriendelijk en sportief vanwege het formaat. 

Ik ben een harde werker, en ik geloof dat plezier in je werk belangrijker is dan wat er op je loonstrookje staat. Voorlopig zie ik mezelf hier nog wel even blijven, ik geniet echt van mijn werk en de mensen om me heen.

Bekijk ook

RoBbin jansen van der sligte

Detailer

Rick de vries

Detailer

Danny barten

Detailer