Danny Barten

Hallo, mijn naam is Danny, ik ben 22 jaar oud en werk bij Autocare. Dagelijks ga ik met plezier naar mijn werk. De diversiteit van de taken, de mooie auto’s en het team maken het tot een plezierige plek om te zijn.

Ik heb niet altijd in de auto detailing gewerkt. Eerder werkte ik in de staalbouw, totdat een bedrijfsongeluk waarbij ik mijn arm brak, mij naar een andere loopbaan leidde. Mijn passie voor auto’s leidde me naar auto detailing. Ik begon mijn eigen auto te verzorgen, te polijsten, te wassen, enz., en breidde dit langzaam uit naar auto’s van vrienden en familie. Uiteindelijk ben ik professioneel begonnen in deze industrie.

Ik werk bij Autocare vanwege de prachtige auto’s, het team en de doorgroeimogelijkheden. Bovendien zijn er meer variatie en mooie auto’s dan in mijn vorige werk. Hoewel ik een voorliefde heb voor Audi’s, maakt het mij echt niet uit met welke auto ik werk. 

Een auto om zelf in te rijden ben ik wel kieskeuriger in, net als mijn collega zou ik een Dodge Challenger Demon geweldig vinden. Brute Amerikaanse kracht.

In mijn vrije tijd ben ik meestal met vrienden/familie. Ik geniet van het luisteren naar muziek, uitgaan, sporten, barbecuen of gewoon een terrasje pakken met vrienden. Verder ben ik een voormalig trialrijder, een sport waarbij je met een motor over rotsblokken en dergelijke rijdt. Ik overweeg om dit in de nabije toekomst weer op te pakken indien mijn arm het weer toelaat.

Bekijk ook

Jeffrey Klump

Detailer

Joshua fransen

Detailer

Wouter Nijsink

Detailer