Rick de vries

Mijn naam is Rick de Vries, 20 jaar oud, en ik ben gespecialiseerd in het plakken van auto’s bij Autocare in Deventer. Mijn interesse voor dit vakgebied is ontstaan door het kijken van filmpjes over auto wrapping en ik ben uiteindelijk een reclameplak-opleiding gaan volgen. Tijdens deze opleiding heb ik stage gelopen en kreeg ik de kans om veel te leren en te groeien in dit vak. Dankzij goede begeleiding en nuttige adviezen van mijn collega’s, werd ik snel professioneler.

Ik ben bij Autocare terechtgekomen via een oud-collega en ik werk er inmiddels alweer bijna een jaar met veel plezier. Wat ik vooral waardeer aan Autocare is de vrijheid en het vertrouwen dat ik krijg. Hier heb ik de kans gekregen om mijn verantwoordelijkheidsgevoel verder te ontwikkelen en mijn vaardigheden te verbeteren.

Ik geniet van de variatie in mijn werk. Elke auto heeft unieke vormen en biedt nieuwe uitdagingen, wat het werk altijd interessant houdt. Hoewel ik alle auto’s waardeer, is mijn persoonlijke favoriet de Dodge Challenger Demon, voornamelijk omdat deze auto niet zo vaak in Nederland te zien is. Ik hou van dingen die een beetje anders zijn.

Bekijk ook

Jeffrey Klump

Detailer

Joshua fransen

Detailer

Wouter Nijsink

Detailer