Robbin Jansen van der sligte

Hallo, mijn naam is Robbin Jansen vd Sligte, ik ben 26 jaar oud en werk ongeveer 4 jaar bij Autocare.

Bij Autocare geniet ik van het nodige oog voor detail en de precisie van het werk. Beide zijn aspecten die echt bij mijn persoonlijkheid passen. Daarnaast ben ik ook een grote autoliefhebber, vooral van auto’s met unieke en specifieke verhalen. Persoonlijke verhalen met passie vind ik vaak nog toffer dan de rijke lui met een dure auto, al kan dat ook goed samen gaan.  

Ik ben in de detailing terecht gekomen door mijn interesse in het onderhouden van mijn eigen auto. Ik volgde een cursus auto polijsten en vond dat leuk om te doen. Zodra ik een advertentie van Autocare tegenkwam, kort nadat ik klaar was met school, wist ik dat dit het werk was dat ik wilde doen.

Bij Autocare waardeer ik de stabiliteit en het jonge team. Ook ben ik blij met de arbeidsvoorwaarden en de professionele omgang met collega’s binnen het bedrijf. Daarnaast vind ik Arnoud een fijne werkgever.

Ik heb een voorliefde voor oldtimers zoals de Lancia Delta, Golf 1 GTI en de Kever. Ik rijd zelf in een aangepaste Seat Leon FR, en voor dagelijks gebruik heb ik een Fiat Punto.

Naast mijn werk hou ik van karper vissen, wandelingen, leuke dingen doen met vrienden, en ik heb een sneakerverzameling. Ik ben ook creatief ingesteld en ontwerp graag tatoeages en hou van interieurdesign. 

Een quote die mij goed omschrijft is “Eigenwijs is ook wijs”. Ik ben secuur, nauwkeurig en soms een beetje eigenwijs, wat betekent dat ik dingen op mijn eigen manier wil doen.

Bekijk ook

RoBbin jansen van der sligte

Detailer

Rick de vries

Detailer

Danny barten

Detailer