PPF

PPF door Autocare Detailing

Uw behandelde auto prominent beschermen tegen zonlicht, steenslag en andere krasjes met de PPF installatie door Autocare Detailing in Nederland. Onze Paint Protection Film herstelt zichzelf en heeft mede hierdoor een levensduur van minimaal 5 jaar. Uw voorbumper, gehele voorkant of héle auto beschermen? Wij horen graag wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van Paint Protection Film installatie!

Officieel Xpel dealer

De beste service en garantie binnen de wereld van Paint Protection Film wordt geboden door fabrikant Xpel bv. Wij van Autocare Detailing werken enkel met de best bewezen kwaliteit producten wat verklaart waarom wij met de PPF van Xpel werken. De fabrikant heeft zich de afgelopen jaren immers bewezen als producent van de beste Paint Protection Film ter wereld. Autocare Detailing is niet alleen een trouwe gebruiker, maar is sinds kort ook officieel X-pel dealer geworden. Dit maakt het voor ons makkelijker om altijd de juiste spullen op voorraad te hebben om uw auto te voorzien van de beste bescherming op de markt!

Video afspelen

Verschil tussen wrapfolie en PPF

PPF wordt per paneel apart aangebracht en is op dat gebied vergelijkbaar met wrapfolie. Het verschil tussen PPF en wrapfolie bestaat uit het materiaal waarvan het gemaakt is. PPF is 100% transparant, relatief dik en  bovenal zelfhelend. Door warmte van de zon verdwijnen lichte krasjes of steenslagplekjes waardoor uw auto er niet alleen na het verwijderen van de folie fenomenaal uitziet, maar ook terwijl de folie op uw auto zit. 

Gebruikelijke combinaties

Aangezien Paint Protection Film van Xpel de ultieme bescherming biedt voor uw auto is het aanbrengen van PPF op uw auto is prijzig. Dit komt zowel door het aantal manuren dat hierbij gepaard gaat, als door het kostbare materiaal zelf. Vind u de bescherming van uw gehele auto met dit product overbodig? Dan beplakken wij geregeld ook enkel de panelen van uw auto welke het meest te voorduren krijgen. Denk hierbij aan de voorbumper, de motorkap, spiegels, voorruit en zijsponningen. Neem contact op om uw wensen met ons te bespreken!

Bescherming van PPF

Autocare Detailing gaat tot het uiterste en biedt daarom ook gewoon een coating aan voor op de Paint Protection Film. Onze coatings zijn hiervoor prima geschikt en resulteren net zoals bij een toepassing op normale lak in een beschermende laag voor de PPF en maakt deze uiterst waterafstotend. Vuil hecht minder aan onze coating dan aan Paint Protection Film wat het wassen van uw auto gemakkelijker maakt dan ooit tevoren!

PPF auto prijzen

Als u meer wilt weten over de mogelijk en prijzen van de Paint Protection Film van Autocare Detailing kunt u vrijblijvend contact opnemen. Wij helpen u graag!