Wrapping

Wrap aanbrengen door Autocare Detailing

Geef uw auto een compleet nieuwe uitstraling door deze te voorzien van een wrap of Livery. Wrap folie is in elke kleur verkrijgbaar en kan op elk deel van uw auto worden aangebracht. Wrap folie biedt u de mogelijkheid om uw auto een compleet andere uitstraling te geven zonder dat uw auto hiervoor moet worden overgespoten. Dit bespaart u veel kosten en op deze manier behoudt u de originele lak van uw bolide!

Autocare livery

Naast standaard wraps biedt Autocare Detailing ook een specialisme in livery’s. Samen met u komen wij tot een design en laten deze drukken op wrapfolie. Deze folie brengen wij vervolgens aan op uw auto en bieden u daarmee de mogelijkheid om uw auto een volledig unieke uitstraling te geven.  Vóórdat wij deze folie aanbrengen verwijderen wij alle oneffenheden uit de lak en zorgen ervoor dat de lak in top staat is voordat deze verdwijnt onder de wrapfolie met uniek ontwerp.  

Video afspelen

De beste kwaliteit

Het correct aanbrengen van een wrap folie op een auto is geen gemakkelijke opgave.  Vanwege onze jarenlange ervaring met zowel wrap folie als PPF (Paint Protection Film) garanderen wij u een prachtig eindresultaat waardoor u lang van de gekozen wrap kunt genieten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op, of kom een keer langs!